Eläinavusteiset yksilökäynnit voivat toimia tukitoimina erilaisten haasteiden edessä, tai yksinkertaisesti arjen piristyksenä ja harrastusmuotona ympäristössä jossa erityistarpeet tai apuvälineet eivät ole esteenä tai edes hidasteena.

Yksilökäynneillä tutustutaan eläinten maailmaan, hiljennytään luonnon äärelle ja tarpeen mukaan prosessoidaan omia haasteita eläinten kanssa toimien. Yksilökäyntien ohjaajana toimii amk sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja.

Yksilökäynnit soveltuvat esimerkiksi kehitysvammaisille, mielenterveyskuntoutujille tai henkilöille vauvasta vaariin joille ryhmätoiminta ei syystä tai toisesta sovellu. Käynnit räätälöidään asiakkaan haasteiden, toiveiden ja omien kykyjen mukaisesti miellyttäväksi ja mukavaksi kokemukseksi. Yksilökäynnille voi osallistua tukihenkilö tai avustaja veloituksetta, jos asiakkaan fyysinen tai psyykkinen terveydentila vaatii tukihenkilön läsnäolon.

Yksilökäynnit toteutetaan joko viiden (á 40,00e) tai kymmenen kerran (á 35,00e) sarjana. Asiakkaiden kanssa voidaan myös sopia toistaiseksi voimassaoleva sopimus (á 35,00e), jolloin yksilökäynneistä muodostuu mukava viikottain toistuva eläinharrastus. Hinnat sisältävät vakuutuksen ja arvonlisäveron.

Yhteydenotot yksilökäynneistä puhelimitse 0503082723/ Susanna tai sähköpostitse susanna.alitalontila@gmail.com

Tällä hetkellä kaikki yksilökäyntiajat ovat varattuja.