Haluaisitko oppia kouluttamaan hevosellesi uusia asioita? Käveleekö hevosesi ohitsesi tai ylitsesi taluttaessa tai hoitotoimenpiteissä? Joudutko väistämään hevostasi? Tuleeko hevosesi liian lähelle sinua pyytämättä? Pukkiiko, hankaako itseään sinuun, luimiiko, pureeko, potkiiko tai näyttääkö hevosesi jotenkin muuten, ettei kunnioita sinua? Lähteekö hevonen omille teilleen taluttaessasi? Säikkyykö hevosesi? Antaako hevosesi huonosti kiinni tarhasta? Onko hevosessasi kohtia, johon se ei anna sinun koskea? Haluaisitko vinkkejä hevosen kanssa touhuamiseen muutenkin kuin tavallisesti ratsastaen tai ajaen?

Joskus saadaan todella pienillä asioilla korjattua hyvinkin paljon hevosen ja ihmisen elämää hankaloittaneita asioita. Myös useisiin selästäkäsin ilmeneviin ongelmiin on nopeinta ja hevoselle yksinkertaisinta lähteä hakemaan ratkaisua ensin maastakäsin. Kun ihmisen ja hevosen välillä on kunnioittava ja luottava suhde, ottaa hevonen pyyntöjä vastaan ihan eri tavalla kuin, jos näissä on puutteita. Kurssilla opetellaan hevosen käsittelyä ja käyttäytymistä, onngelman ratkaisua ja niiden välttämistä. Kohti turvallista ja molemmille osapuolille mukavaa hevosharrastusta.

Mervi Pakola tulee 13.6 pitämään erityisesti lapsille suunnatun maastakäsittelykurssin, mutta mukaan mahtuu myös äidit ja isätkin . Tämä kurssi on lyhennetty versio Mervin tavanomaisesti pitämistä maastakäsittelykursseista. Kurssin kesto on kolme tuntia. Kuunteluoppilaita mahtuu runsaasti, hevospaikkoja on vain muutama tarjolla.

Hinta 70e/ hevosen kanssa per henkilö ja 40e / kuunteluoppilas. Saat ilmoittautumisen jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiin tarkemmat maksu- ja käytännönohjeet sitten, kun kurssin toteutuminen varmistuu. Kurssi toteutuu jos osallistujia on riittävä määrä. Kurssin varmistuttua, maksu etukäteen tilille 6.6 mennessä.

    KuunteluoppilasHevosen kanssa