Siirry sisältöön

Maatilavierailut

Kesän 2021 ohjatut maatilavierailut käynnistyvät jälleen 25.5 alkaen.

Huom! Tilalla suoritetaan pieniä rakennustoimia touko-kesäkuun ajan. Rakennustoimet eivät kuitenkaan vaikuta eläinavusteiseen toimintaan 🙂

Tilavierailupäivä on hieman erilainen retkikohde, jossa päästään konkreettisesti puuhailemaan maatilan töitä rennoissa merkeissä historian havina puiden lehdissä. Maatilaympäristömme on räätälöity erityisryhmät huomioonottaen, tilalla pystyy liikkumaan apuvälineiden kanssa ja vierailuiden ohjaajana toimii sairaanhoitaja. Ympäristö on kompakti eläinavusteiseen toimintaan tarkoitettu pieni maatilamiljöö. Maatilalla asuu hevosia, aasi, lampaita, ankkoja, kanoja, kissa ja pupuja joita pääsee hoitamaan, seurailemaan ja ruokkimaan.

Meillä vietetään aikaa letkeästi avoimin mielin, yhdessä tehden. Osa vieraista nauttii pelkästä läsnäolosta, toiset taas tykkäävät puuhailla enemmän. Tilavierailupäivä onkin oiva kesäretki -tai virikepäiväidea mielenterveyskuntoutujien asumisyksiköille, kehitysvammaisten asumisyksiköille tai muille erityisryhmille. Koulu- ja päiväkotiryhmät viihtyvät tilalla myös mainiosti!

Maatilavierailu voidaan räätälöidä ryhmän iän ja tarpeiden mukaan esimerkiksi kevyempänä versiona pieniä ruokkimis-ja rapsuttelupuuhia toteuttaen. Tokihan meille saa myös tulla viettämään mukavan retkipäivän ilman sen kummempia ohjelmia 🙂

Maatilavierailun voi varata näiden nettisivujen kautta "varaa maatilavierailu tästä", tai puhelimitse 0503082723/ Susanna. Myös sähköpostitse susanna.alitalontila@gmail.com voi tiedustella vierailuista lisää ja tehdä tarvittaessa varauksen.