2024 alkaen emme aloita enää uusia yksilökäyntiasiakkuuksia. Tsekkaa kuitenkin, onnistuisiko käynnit tilalla joko Kelan tarjoaman Nuotti – valmennuksen kautta tai hyvinvointialueen palvelusetelillä/maksusitoumuksella 🥰

Eläinavusteiset yksilökäynnit voivat toimia tukitoimina erilaisten haasteiden edessä, tai yksinkertaisesti arjen piristyksenä ja harrastusmuotona ympäristössä jossa erityistarpeet tai apuvälineet eivät ole esteenä tai edes hidasteena. Yksilökäynnit voidaan räätälöidä tarpeen vaatiessa tavoitteelliseksi toiminnaksi, jossa määritellään asiakkaan kanssa yhdessä tavoite tai määränpää, jota kohti lähdetään joko maksusitoumuksella tai omakustanteisesti.

Yksilökäynneillä tutustutaan eläinten maailmaan, hiljennytään luonnon äärelle ja tarpeen mukaan prosessoidaan omia haasteita eläinten avulla.

Yksilökäyntien ohjaajana toimii amk sairaanhoitaja/terveydenhoitaja/ neuropsykiatrinen valmentaja/lyhytterapeutti.

Yksilökäynnit soveltuvat moniin eri tilanteisiin ja ihmisille, esimerkiksi kehitysvammaisille, mielenterveyskuntoutujille tai henkilöille vauvasta vaariin. Käynnit räätälöidään asiakkaan haasteiden, toiveiden ja omien kykyjen mukaisesti miellyttäväksi ja mukavaksi kokemukseksi. Yksilökäynnille voi osallistua tukihenkilö tai avustaja veloituksetta, jos asiakkaan fyysinen tai psyykkinen terveydentila vaatii tukihenkilön läsnäolon.

Yhteydenotot yksilökäynneistä puhelimitse 0503082723/ Susanna tai sähköpostitse susanna.alitalontila@gmail.com