Messi

Messi muutti Alitalon tilalle Kokkolasta joulukuussa 2019 ja on rakastettu lemmikki, josta jouduttiin luopumaan raskain mielin perheen allergian takia. Messi lunasti paikkansa Alitalon tilalla hyvissä ajoin, virallinen muutto Messille koitti kun maatilan sisätilat on remontoitu niin että se pääsee kylmyyttä pakoon vilttien ja tyynyjen keskelle halutessaan. Alitalon tilan virallisena hiirivastaavana Messi huolehtii ettei tilalle eksy liikaa hiiriä, toisaalta taas mehän olemme kaikki hiirien kavereita joten ajoittain saatetaan myös pelastaa niitä. Messi on kaikessa menossa mukana mitä tilalla puuhaillaan. Se on sisällä jos ihmiset on sisällä, tallitöissä jos ihmiset on tallitöissä. Talvella hän ei todellakaan ole varttia kauempaa päpäwät kylmässä. Kesällä hänet näkee maksimissaan 5 minuuttia kerrallaan kun Hän käy syömässä pikaisesti.

Messin ehdottomin lempipaikka on välikatto, jossa se on aitiopaikalla lähes kaikkien eläinten karsinoihin. Messi on taitava tunteiden tulkki, melkein kuin Janne Tulkki mutta ilman Jannea.

Maisa

Tässä on Maisa. Maisa omistaa puoli maailmaa ja hänen laumaansa kuuluu kaikki maailman ihmiset, eläimet ja hyönteiset. Maisa on kaikkien kaveri, myös sun vaikket haluaisi. Vaikka tottakai haluat.

Maisa on syntynyt keväällä 2022 naapuriin, josta hän siirtyi sujuvasti suoraa terapiatyöläiseksi. Uran alkuun kuului muutamia kiljaisuja ja ulosheittoja tallin puolelle kesken ruokailun, mutta nyt Maisa hoitaa tehtävänsä erittäin moitteettomasti. Maisan erityistaitoihin kuuluu kanalaan murtautuminen ja lammaskuiskaus.