Siirry sisältöön

Alitalon tilan lapsiparkki

Meillä kaikilla ei ole laajaa tukiverkostoa, jonka puoleen kääntyä jos tarvitsee lapselle hoitajaa. Joskus laajankin tukiverkoston ympärillä voi olla aikataulutusongelmia jotka aiheuttavat harmaita hiuksia lastenhoidon suhteen.

Me Alitalon tilalla ollaan valmiita jeesaamaan! Tarjoamme kodinomaista lapsiparkkia yli neljävuotiaille lapsille hoivamaatilaympäristössä. Lapsiparkin aikana tehdään yhdessä joko ilta- tai aamutallihommia ikätasoisesti, jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin puuhaa. Tilan pihapiirissä saa mennä viipottaa lampaiden, kanojen, ankkojen ja muiden vapaana puuhailevien eläinten kanssa.

Lapsiparkkipäiviin voit varata ajan täydeksi kolmeksi tunniksi tai lyhyemmäksi ajaksi, veloitamme vain jokaisesta alkavasta tunnista. Kolmen tunnin parkkiin sisältyy myös lounas tai iltapala riippuen parkin ajankohdasta. Lapsiparkkitunteina paikallaolevien lasten määrä vaihtelee luonnollisesti varausten mukaisesti, maksimissaan samaa aikaa lapsia on kuitenkin neljä.

Lapsiparkkipäiviin voi varata lapselle paikan varauskalenterin kautta.

1.6.2020 alkaen lapsiparkkipäiviä on tarjolla maanantai-iltaisin ja tiistai-aamuisin. Tarjottavat päivät vaihtelevat muun toiminnan mukaan. Luethan lapsiparkin toimintaehdot ennen varausta 🙂 Jos sinulla on tarve lapsiparkille jonain muuna aikana, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse niin katsotaan onnistuisiko tilalle tulla puuhailemaan vakipäivien ulkopuolella.

Lapsiparkkeihin on rajoitettu määrä paikkoja, joten varaathan paikan ajoissa. Jos kalenterista ei pysty valitsemaan toivomaasi päivää, on kyseiselle ajankohdalle todennäköisesti jo paikat täynnä.

Lapsiparkin hinnasto 1.6.2020

Hinnat sisältävät 24% alv.

Yksi tunti13,00 / per lapsi
Kaksi tuntia25,00 / per lapsi
Kolme tuntia, sisältää lounaan tai iltapalan42,00 / per lapsi
Laskutuslisä paperilaskulla5,00 / per lasku
Korttimaksu hakiessa0,00