Alitalon tilalla vierailee välillä perheen koirat. Yleensä koirat pötköttelevät kotonaan kavereinaan sisäkissat Onni ja Miisa, mutta koirat saattavat löytyä lampaiden tai hevosten seurasta aitauksista, ovat liikkuvaista sorttia!

Koirat

Luna

Luna on vuonna 2005 syntynyt cockerspanielirouva, joka viettää arvokkaita eläkepäiviään Alitalon tilan omistajien perheessä. Joskus Luna käy tilalla pitämässä jöötä, mutta hänen pääasiallinen tehtävänsä on nauttia pitkistä ja makoisista päiväunista, pitää sisäkissat ruodussa ja nauttia herkullisista ruuista. Luna on äärettömän kiltti ja rauhallinen hyvin säilynyt ikärouva. Lunan mottona on ”muut tekee mitä saa, minä teen mitä haluan”.

Sani

Sani on vuonna 2014 syntynyt kultainennoutaja, joka on täynnä virtaa päivin ja öin. Sani on äärimmäisen ihmisrakas ja sosiaalinen koira, joka suostuu kyllä ihan kaikkeen hauskaan mitä ikinä keksiikään. Sani on energinen tyttö joka on aina iloinen ihmisiä nähdessään! Se nauttii pitkistä metsälenkeistä ja uimisesta siskonsa Lunan kanssa.