Hyvä päivä alkaa yhteisellä aamukaffilla!

Alitalon tila on talletettu Aluehallintoviraston Valveriin sekä rekisteröity Soiten yksityisten sosiaalipalveluiden tarjoajaksi. Toiminta-alueena on Soiten lähikunnat. Alitalon tilan greencare-työtoiminta voi olla vaihtoehto tai täydentävä työtoiminnan muoto perinteisten toimintakeskuspäivien rinnalle. Soiten alueella kehitysvammaisilla ja sosiaalisen kuntoutuksen asiakkailla on mahdollisuus valita palvelusetelin avulla itselleen sopiva palveluntarjoaja. Alitalon tila on yksi Soiten yksityisistä palveluntarjoajista, tarjoamme sekä kehitysvammaisille että sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaille greencare-työtoimintaa. Toiminta on asiakkaalle maksutonta.

Waltteri tietää että lounaan jälkeen ehtii mätkähtää pitkälleen.

Alitalon tilalla vakiintuneena toimintana pyörii greencare-työtoiminta. Toiminnan ohjaajana työskentelee AMK sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Alitalon tilan greencare-työtoimintaa on tarjolla arkisin klo 9-13. Toimintaympäristö on remontoitu vahvasti erityistarpeet huomioonottaen. Meillä tehdään tyypillisiä maatilan töitä yhdessä puuhaillen. Tila on kompakti ja eläimetkin ihmisrakkaita, joten kynnys tilan työyhteisöön liittymiselle on pieni!

Yhteisöllisyys, tasavertaisuus, huumori ja eläinrakkaus kulkee meidän työtoiminnan arjessa ihan joka päivä.

Tilalta ei karvaisia työnjohtajia puutu.
Välillä jätetään työt vähemmälle ja paijataan enemmän. Sekin on joskus ihan ok!

Sydämellisesti tervetuloa meidän kodinomaiseen työtoimintaan jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa; kaikki eläimet on hoidettava ja mikäs sen mukavampaa kuin puuhailla yhdessä. Maatila on pieni, eläimiä on melko vähän joten meillä on mahdollisuus edetä sen päivän oman voinnin ja muiden tekijöiden mukaan.

Sydämen asiana on loppuviimein kuitenkin jokaisen viihtyvyys, niin eläinten kuin asiakkaidenkin. Lähtökohtana on aina, että jokainen lähtee kotiin hyvillä mielin ja mukavia kokemuksia rikkaampana.

Työtoiminnan ohjaajana toimii tilan omistaja, Susanna. Susannasta voit lukea lisää kohdasta ”Hoivamaatilayrityksen takana”. Joskus vierailevana tähtenä tilan ohjaajan toimii sijaisena Reeta, jonka nappasimme remmiin mukaan opiskelujakson päätyttyä.