Lampaat

Alitalon tilan lampaat on oppineet olemaan auton kyydissä sekä kulkemaan valjaissa. Mielellään ne liikkuvat laumana, mutta pullokaritsoina ovat kiintyneet ihmisiin jonka ansiosta pystyvät rentoutumaan myös vierailuilla joissa käydään yksinään ihmisen kanssa. Lampaista ahvenanmaanlampaat Miina ja Moona rakastavat yli kaiken harjaamista, ja siitä syystä lammasharjoja onkin tilalla vähän siellä sun täällä jotta jokainen voi auttaa lammaspalloja villakutinassaan.

Lampaat pyörivät yleensä tilan toiminnassa vapaana, ne kulkevat ihmisten perässä neljän letkassa ja tietävät että kun johtolammasta, Miinaa kutsutaan niin silloin on koko porukan tultava ääntä kohti.

Manta

Manta on 2019 syntynyt ruskeavalkea suomenlammasuuhi, joka syntyi nelikaritsaiseen joukkoon. Mantalle ei riittänyt emolta maitoa, joten se muutti siskopuolensa Meten kanssa Alitalon tilalle nauttimaan täyteläistä lemmikkilampaan elämää. Manta on hyvin kiintynyt ihmisiin ja vahtii tarkasti että ihmiset pysyvät näköpiirissä. Manta on muutamia kertoja käynyt vierailuilla hoitokodeissa ja saanut osakseen valtavasti huomiota, hyväkäytöksinen ja reipas tyttö!

Mette

Mette on myös 2019 syntynyt suomenlammas, ruskea uuhi rokkaritukalla. Mette on joukon varautunein, eli käytännössä kapuaa syliin vasta kymmenen minuutin yhdessäolon jälkeen. Mette on energinen vauhtipakkaus joka näyttää taidokkaimmat iloloikkansa heti kun pääsee kirmailemaan.

Miina

Miina on toukokuussa 2019 syntynyt musta suomenlammas, joka matkasi Alitalon tilalle Alavudelta Harjun Villavaakusta. Miinan emo ei ikinä hyväksynyt Miinaa, joten siitä tuli tuttipullokaritsa. Harjun Villavaakussa Miinasta kehkeytyi todellinen sylilammas, ja tästä joukosta Miina on se, joka on ehdottomasti sitä mieltä että sylittelyyn ei ole yläpainorajaa. Miina tahtoo jakamattoman huomion ja osaa mitä hauskimmilla tavoilla sitä vaatia. Miinan erityistaitoihin kuuluu lentävän lampaan esittäminen, se onnistuu kun on tarpeeksi energiaa ja jaloissa nostetta!

Moona

Moona on huhtikuussa 2019 syntynyt värikäs ahvenanmaanlammas, ainoana porukasta joka on ollut emonsa kanssa vieroitusikään saakka. Moona on myöskin muuttanut Harjun Villavaakusta Alitalon tilalle. Moona valikoitui joukkoon vanhempiensa sosiaalisen luonteen ansiosta. Moona rakastaa jopa niissä määrin rapsutuksia ja halauksia, että on valmis lopettamaan syömisensä kesken, sulkemaan silmänsä ja nautiskelemaan huomiosta.