Siirry sisältöön

Alakoululaisten aamukerho

Alitalon aamut”-aamukerho

Alitalon tilalla tarjotaan alakoululaisten aamukerhoa arkisin tarpeen mukaan. Aamukerhon alkamisaika voidaan sopia lapsikohtaisesti, meillä on mahdollisuus aloittaa päivä jo klo 6:00. Aamukerhosta on kuljetus kouluun, kuljetus on kuitenkin mahdollista toistaiseksi vain rajoitetulle määrälle lapsia.

Hyvä kouluaamu on taattu, kun saa ensi töikseen kipaista hakemassa aamupalakanamunat kanalasta ja ohimennessään heittää aamupalakaurat lammaskavereille. Eläinten aamutoimien jälkeen käydään vielä antamassa pupujusseille aamupalaporkkanat ja kouluun lähtiessä vielä heposille heinät. Tilalla syödään yhdessä kiireetön aamupala ja hoidetaan ajan puitteissa tilan eläinten aamutoimia yhdessä toiveiden mukaan. Meillä aamut menevät lasten ehdoilla ja puuhaillaan sitä mikä juuri silloin tuntuu mukavalta. Toimintaa ohjaa sydämellisyys, asiat tehdään yhdessä ja kaikkeen saa aina apua. Alitalon tilalla lataillaan pienen pieniä akkuja päivän suuren suuria seikkailuita varten!

(Joskus saattaa lipsahtaa ja paistellaan aamupalaksi lättyjä mutta sitähän me ei kerrota vanhemmille.)

Ilmoittautuminen aamukerhoon

  • Aamukerhon ilmoittautuminen tapahtuu kotisivujen kautta "aamukerhoon ilmoittautuminen"-lomakkeen kautta, johon tulee erillinen linkki.
  • Kerhopaikka on varattu ilmoittautumisen jälkeen lukukaudeksi ja niille arkipäiville, kun koulussa on opetusta.
  • Ilmoittautumisia kerhoon otetaan vastaan 15.6-15.7 välisenä aikana.
  • Aamukerhon toteutuminen on luonnollisesti riippuvainen osallistuvien lasten määrästä. Viikolla 30 lähetämme sähköpostitse ilmoituksen kerhon toteutumisesta ja käytännön asioista.
  • Aamukerhon paikkoja on rajoitettu määrä ja ilmoittautuneille varataan paikka ilmoittautumisjärjestyksessä.