Siirry sisältöön

Erityiset talliryhmät

Tarjoamme hoiva-alan yksiköille sopimusluonteisesti toistuvia talliryhmiä. Talliryhmä on oiva vaihtoehto yksiköiden ulkopuoliseksi viriketoiminnaksi asiakkaille, jotka eivät syystä tai toisesta pysty osallistumaan greencare-työtoimintaan mutta haluavat kokea maatilan ja eläinten hoivavoiman. Talliryhmässä ei erityisyys tule vastaan, sillä toimintaa ohjaa sairaanhoitaja ja toimintaympäristö on rakennettu erityistarpeet huomioonottaen.

Talliryhmä kokoontuu sovitusti ennalta määrätyn ajan, esimerkiksi kuukauden ajan viikoittain. Talliryhmän sisältö suunnitellaan yksilöllisesti ryhmän osallistujien fyysisen ja psyykkisen voinnin mukaisesti. Talliryhmän kesto on 60 minuuttia ja maksimi osallistujamäärä on viisi asiakasta per ryhmä. Toiminnan ohjaa tilan ohjaaja, mutta asiakkaiden erityistarpeissa avustaminen (wc-käynnit, liikkumisessa avustaminen) on saattavan yksikön työntekijän vastuulla.

Talliryhmässä annetaan eläimille ruokia, huolehditaan vesihuollosta ja heinityksestä, siistitään aitauksia ja eläinsuojia. Lisäksi ryhmässä harjataan ja hoidetaan eläimiä.

Ota yhteyttä sähköpostitse susanna.alitalontila@gmail.com tai puhelimitse 050 3082723, niin räätälöidään teidän yksikölle yksilöllinen ja ikimuistoinen talliryhmä!