Siirry sisältöön

Erityinen tallikerho 24.5 – 21.6

Alitalon tila tarjoaa 24.5 – 21.6 maanantaisin klo 12 – 13 viiden kerran sarjan á 60min toiminnallista ryhmää joka on suunnattu esimerkiksi kehitysvammaisille, mielenterveyskuntoutujille tai erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kerholle ei ole ala- eikä yläikärajaa. Talliryhmässä ei erityisyys tule vastaan, sillä toimintaa ohjaa sairaanhoitaja ja toimintaympäristö on rakennettu erityistarpeet huomioonottaen.

Kokoontumiskerroilla tehdään osallistujien toiveiden ja kykyjen mukaisesti maatilan kevyitä töitä sekä hoidetaan tilan eläimiä. Kaikki askareet tehdään yhteistyössä osallistujien kanssa. Jokainen ryhmäkerta päättyy kiireettömään kahvihetkeen eläinten keskellä kesästä ja eläimistä nauttien.

Ryhmään mahtuu kerrallaan viisi osallistujaa avustajineen, mukaan saa osallistua veloituksetta osallistujan avustaja tai tukihenkilö jos osallistujalla on tarve saada henkilökohtaista apua kerhon aikana, kuten wc-käynneissä, liikkumisessa tai tulkkaamisessa. Maatilan ympäristö on esteetön, joten myös apuvälineitä käyttävät pystyvät osallistumaan ryhmään.

Talliryhmän hinta on kokonaisuudessaan 175e, joka sisältää tapaturmavakuutuksen, 24% alv ja asiakkaan kahvittelut. Maksu suoritetaan etukäteen, sairastapauksissa maksu palautetaan todistusta vastaan. Jos ryhmä peruuntuu epidemian suosituksista johtuvista syistä, maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Alitalon tila pidättää oikeuden muutoksiin, ryhmä toteutuu jos osallistujia on riittävästi.

Ilmoittautumiset 10.5. 2021 mennessä osoitteessa:

HUOM! Kerhon jälkeen käyntejä on mahdollista jatkaa sopimuksesta yksilökäynteinä, tällöin käynnit veloitetaan sopimuksesta joko kuukausittain tai kertakäynneittäin á 35,00 sis. Alv ja asiakkaan tapaturmavakuutus.