Siirry sisältöön

2-5 vuotiaiden taaperotallikerho

Ilmoittautuminen on päättynyt 🙂

No eikä a-pua!

Tarmo tallitonttu tarvitsee apua. Tarmo on koko pitkän kesän odottanut joulua tulevaksi, ja nyt alkaa hiljalleen näyttää lupaavalle sillä joulu tulla jolkottaa toden teolla.

Tarmo kun on aika laiska ja vähän vekkulikin tonttu joka on köllinyt pesässään koko pitkän vuoden, hän ei ole laisinkaan perillä Alitalon tilan eläinten kuulumisista ja tilanteesta, tyyppi on vaan kuorsannut nenä pitkällä välikatossa koko kesän.

Vuosittainen raportti Korvatunturille eläinten voinnista pitää kuitenkin toimittaa joulupukille 9.12 keskiyöhön mennessä. Jos raporttia ei toimiteta, jää Alitalon tilan eläinten joululahjat tänä vuonna saamatta, kuten myös Tarmo itse jää ilman lahjoja. Tämän takia Tarmo pyytääkin nyt apua eteviltä 2-5 vuotiailta minitontuilta joilla on tonttuinsinöörien mukaan kaikista eniten taitoa tehdä tiivistelmä eläinten elinolosuhteista ja kuulumisista joulupukille. Tiivistelmään täytyy tehdä tutkimus, onko turkit pysyneet kunnossa, rakastaako eläimet edelleen yhtä paljon ihmisiä kuin viime vuonna, kuinka monta tipua kanat on saaneet tänä vuonna sekä paljonko villaa lampailla on takissa tällä hetkellä.

Tarmo etsiikin kuumeisesti nyt kahdeksaa Kaustisen alueen touhukasta taaperoa jotka voisivat tulla kartoittamaan pupujen, ankkojen ja kanojen, heposten ja aasin sekä kissojen ja lampaiden kuulumiset ja toimittaa tiedot Korvatunturille suljetussa kirjekuoressa eräpäivään mennessä.

Mitähän ihmettä tämä tarkoittaa, ja mitähän mieltä joulupukki on tästä kaikesta?

Lähetkö meidän mukaan selvittämään tätä Tarmon keittämää soppaa ja pelastamaan eläinten joululahjat?

Valitettavasti palaveerattiin tuossa ylitonttujen kanssa ja Kalle Koronan takia joudumme pitämään ryhmät mahdollisimman pieninä. Tästä syystä vanhemmat eivät voi osallistua lapsen kanssa ryhmään jotta kokoonpano pysyy mahdollisimman pienenä.

Ilmoittautumislomakkeessa on mahdollisuus valita sopivin kellonaika. Ryhmät täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhoaika pysyy samana koko kerhon ajan, jonka on ilmoittautumisessa varannut.

Tiistain kerhokokoontumiset ovat 17.11, 24.11, 1.12 ja 8.12. Valittavina on molempina päivinä joko klo 17.00-17.40 tai 17.50-18.30.

Kerhomaksu 85e (sis. 24% alv + vakuutus), joka maksetaan etukäteen tilille 15.11 mennessä. Maksamattomat kerhopaikat vapautuvat seuraavalle. Tarmo tallitonttu lähettää kerhokirjeen viikolla 45 ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiin joka sisältää tarkemmat maksuohjeet 🙂

Ryhmät toteutuu jos osallistujia on riittävästi.

Jos et saa kirjettä, olethan yhteydessä!