No niinpä niin!

Tallitonttu Tarmo on taas tänä vuonna ongelmissa ja tarvitsee apua. Kesän 2021 helteet uuvuttivat Tarmon totaalisesti, ja yllätys yllätys; on köllinyt pesässään koko pitkän vuoden, hän ei ole laisinkaan perillä Alitalon tilan eläinten kuulumisista ja tilanteesta, tyyppi on vaan kuorsannut nenä pitkällä välikatossa koko kesän.

Tarmo on kuitenkin silmä kovana tarkkaillut pihalle rakennettua Laiskojen Tonttujen Linnaa, jonne Tarmo aikoo tulevina vuosina muuttaa kesäisin oleskelemaan. Talviaikaan Laiskojen Tonttujen Linna herää eloon, koska sillä on lukuisia tarinoita kerrottavanaan 350-vuotiaiden seinien sisällä.

Nyt Tarmo toivottaakin Kaustisen alueen etevät taaperot tervetulleiksi ratkoamaan tonttumysteerejä Alitalon tilan joulukylään. Vuosittainen raportti Korvatunturille eläinten voinnista pitää toimittaa joulupukille 6.12 keskiyöhön mennessä. Osalle ahkerista viime vuoden tontuista raportti onkin tuttu juttu, mutta tänä vuonna joulupukki on helpottanut etevien taaperoiden työtä sadun muodossa. Satuun on kätketty eläimiin liittyviä salaisuuksia, mutta arvoitukseksi jää, saadaanko kaikki salaisuudet ratkottua?

Tarmo tarvitsee sadun ratkomiseen apua, ja etsiikin siis kuumeisesti nyt kahdeksaa Kaustisen alueen touhukasta taaperoa jotka voisivat tulla kartoittamaan pupujen, ankkojen ja kanojen, heposten ja aasin sekä kissojen ja lampaiden kuulumiset ja toimittaa tiedot Korvatunturille suljetussa kirjekuoressa eräpäivään mennessä.

Mitähän ihmettä tämä tarkoittaa, ja mitähän mieltä joulupukki on tästä kaikesta?

Lähetkö meidän mukaan selvittämään tätä Tarmon keittämää soppaa ja pelastamaan eläinten joululahjat?

Kerho kokoontuu viikon ajan joka ilta vko 48 eli 29.11 – 3.12. Kerhon aikana tutustutaan muun muassa hevosten, lampaiden ja kanojen hoitoon. Kerho alkaa yhteisellä satuhetkellä piha-aitassa ja päättyy käytännön puuhiin eläinten parissa. Kerhon aikana ratkotaan pieniä eläinmysteerejä, viimeisellä kerralla voi halutessaan tuoda oman lahjatoivelistansa jonka saa tiputtaa pukkiposti-laatikkoon.

Ilmoittautumislomakkeessa on mahdollisuus valita sopivin kellonaika, vaihtoehdot ovat joko klo 17-17.40 tai 17.50 – 18.30. Ryhmät täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhomaksu 85e (sis. 24% alv + vakuutus), joka maksetaan etukäteen tilille 22.11 mennessä. Maksamattomat kerhopaikat vapautuvat seuraavalle. Tarmo tallitonttu lähettää kerhokirjeen viikolla 46 ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiin joka sisältää tarkemmat maksuohjeet 🙂

Ryhmät toteutuu jos osallistujia on riittävästi.

Jos et saa kirjettä, olethan yhteydessä!