Kuntouttavaan työtoimintaan on oikeutettu kehitysvammaiset, joilla on sosiaalihuoltolain puitteissa mahdollisuus osallistua työtoimintaan. Alitalon tilan toiminta-alueena on Keski-Pohjanmaa, ja palvelusetelin tai maksusitoumuksen myöntää toimintaan Soiten sosiaalityöntekijä. Ota yhteyttä meihin, hoitohenkilökuntaasi tai sosiaalityöntekijääsi jos haluat osallistua Alitalon tilan työtoimintaan! Autamme mielellämme kaikessa, meille saa tulla myös etukäteen tutustumaan ja juttelemaan asiasta! Meille voit myös laittaa viestiä Watsapilla tai sähköpostitse, jos haluat tiedustella toiminnasta lisää. Sydämellisesti tervetuloa käymään, meillä on aina aikaa rupatella 🙂

Mielenterveyskuntoutujille ei toistaiseksi ole palvelusetelikäytäntöä, mutta toimintaan on mahdollista osallistua maksusitoumuksen avulla, jonka myöntää sosiaalityöntekijä.

Alitalon tila löytyy palse.fi-portaalista, josta meidät voi löytää (toiminnan käynnistyttyä 01/2020). Tarjoamme työtoimintaa arkisin kolmena päivänä viikossa maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin.