HUOM! Lapsiparkkitoiminta tarjolla 1h ja 2h versioina talvikauden 1.10.2020 – 30.4.2021. Molempiin varausaikoihin sisältyy lämmittelytauko sisätiloissa.

Meillä kaikilla ei ole laajaa tukiverkostoa, jonka puoleen kääntyä jos tarvitsee lapselle hoitajaa. Joskus laajankin tukiverkoston ympärillä voi olla aikataulutusongelmia jotka aiheuttavat harmaita hiuksia lastenhoidon suhteen.

Me Alitalon tilalla ollaan valmiita jeesaamaan! Tarjoamme kodinomaista lapsiparkkia yli neljävuotiaille lapsille hoivamaatilaympäristössä. Lapsiparkin aikana tehdään yhdessä joko ilta- tai aamutallihommia ikätasoisesti, jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin puuhaa. Tilan pihapiirissä saa mennä viipottaa lampaiden, kanojen, ankkojen ja muiden vapaana puuhailevien eläinten kanssa.

Lapsiparkkipäiviin voit varata ajan täydeksi kolmeksi tunniksi tai lyhyemmäksi ajaksi, veloitamme jokaisesta alkavasta tunnista. Kolmen tunnin parkkiin sisältyy myös lounas tai iltapala riippuen parkin ajankohdasta. Lapsiparkkitunteina paikallaolevien lasten määrä vaihtelee luonnollisesti varausten mukaisesti, maksimissaan samaa aikaa lapsia on kuitenkin neljä.

Lapsiparkkipäiviin voi varata lapselle paikan varauskalenterin kautta.

Lapsiparkkipäiviä on tarjolla maanantai-iltaisin ja tiistai-aamuisin. Tarjottavat päivät vaihtelevat muun toiminnan mukaan. Luethan lapsiparkin toimintaehdot ennen varausta 🙂

Jos sinulla on tarve lapsiparkille jonain muuna aikana, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse niin katsotaan onnistuisiko tilalle tulla puuhailemaan vakipäivien ulkopuolella.

Lapsiparkin hinnasto

Hinnat sisältävät 24% alv + vakuutuksen

Yksi tunti20,00 / per lapsi
Kaksi tuntia30,00 / per lapsi
MUUTA
Laskutuslisä paperilaskulla5,00 / per lasku
Korttimaksu hakiessa0,00